Gemeente Aalsmeer

Meerwinkel en AM Groep continueren samenwerking

Kringloopwinkel De Meerwinkel en AM Groep continueren samenwerking

De Meerwinkel en AM Groep hebben een nieuw contract getekend voor het detacheren van personeel van AM Groep bij de kringloopwinkel in Hoofddorp. Het gaat om een contract voor een periode van 5 jaar. De Meerwinkel is onderdeel van De Meerlanden. In totaal werken 20 medewerkers van AM Groep bij De Meerlanden.

De Meerwinkel betrekt vanaf het prille begin van de kringloopwinkel personeel van AM Groep. Er zijn medewerkers gedetacheerd in diverse functies als sorteerder, chauffeur, winkelpersoneel en assistent bedrijfsleider. Vanwege de succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren hebben

Vrijwilligers

Naast de medewerkers van AM Groep zijn er ook veel vrijwilligers actief in De Meerwinkel. De vrijwilligers van De Meerwinkel vinden het belangrijk om het hergebruik van goede artikelen te stimuleren en daarmee met een deel van de opbrengst goede doelen te kunnen steunen. Naast de vrijwilligers in de winkel en het magazijn, is eveneens een groep van vrijwilligers actief met het fietsenproject.

De Meerwinkel

In kringloopwinkel De Meerwinkel in Hoofddorp worden tweedehands spullen verkocht van goede kwaliteit voor weinig. In de winkel vindt u meubels, bedden, beeldjes, witgoed, (kinder) kleding en nog veel meer. Het aanbod is breed en wisselt dagelijks. Van tweedehands meubels tot tweedehands fietsen, u vindt het in De Meerwinkel in Hoofddorp. De Meerwinkel is vanaf 10 november tijdelijk gevestigd aan de Noordmeerstraat 20 te Hoofddorp en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.