Gemeente Aalsmeer

Negen en Koningsstraat

Update bouw Deelplan Negen en Koningsstraat

De bouw van 39 woningen in Deelplan Negen in Nieuw Oosteinde (oude scholenterrein aan de Willem Alexanderstraat) verloopt volgens planning. De verkoop van de woningen door Eigen Haard start medio mei dit jaar. Eind 2011 worden de woningen opgeleverd.

Nieuwe riolering in Koningsstraat

De uitvoering van de werkzaamheden in de Koningsstraat loopt gelijk op met die van Deelplan Negen. In de Koningsstraat wordt een nieuw stuk riolering aangelegd en wordt de straat doorgetrokken van basisschool De Mikado naar het winkelcentrum aan het Poldermeesterplein. De Koningsstraat vormt straks de doorgaande route voor langzaam verkeer door heel Nieuw-Oosteinde en wordt voorzien van een lichtlijn. Verder worden vanaf begin 2012 aan de Koningsstraat acht woningen en vier garages gebouwd.

Speelplekken en groen

Voor de zomer van 2011 worden omwonenden van de Willem Alexanderstraat uitgenodigd voor een informatie- en participatieavond over het opknappen van het groen en de aanleg van nieuwe speelplekken in het gebied rondom Deelplan Negen. De GEMA zal deze werkzaamheden vervolgens uit gaan voeren.

Deelplan Negen

De bouw van de 39 woningen in deelplan negen vordert gestaag. De eerst bouwlaag is gereed.