Politie Gelderland-Zuid

Drie verdachten aangehouden

Overval buurtwinkel

Tiel, 13-04-2011 o Dinsdagochtend zijn drie mannen uit Tiel aangehouden. De drie, twee van 17 jaar en een man van 23 jaar worden verdacht van een overval op een buurtwinkel in de Nachtegaallaan. Niemand raakte gewond. De politie maakte gebruik van SMS-alert.

Omstreeks 10.18 uur kreeg de politie de melding door van een overval. Met meerdere eenheden werd naar de verdachten uitgekeken die op een scooter zouden zijn gevlucht. Er was een goed signalement van de daders bekend. Enkele agenten gingen in de omgeving te voet achter twee mogelijke verdachten aan. Zij raakten hen kwijt maar vonden wel twee vesten en een ID-bewijs. Omdat steeds meer agenten in het gebied aan het zoeken waren, konden uiteindelijk drie verdachten worden aangehouden in de omgeving. Ook werd de scooter aangetroffen die mogelijk tijdens de vlucht zou zijn gebruikt. De drie werden in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Getuigen

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 10.00 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 13-04-2011 15:41 | © Regio Gelderland-Zuid |