Gemeente Leeuwarden

Fotowedstrijd `uw groene plek in Leeuwarden'


Wat is uw groenste, favoriete en meest bijzondere plek in de gemeente Leeuwarden? Om inwoners bewust te maken van het groen om hen heen, organiseert de gemeente Leeuwarden een fotowedstrijd.

Win gratis tocht met zweefvliegtuig!

Iedereen kan een digitale foto insturen van zijn of haar ´plek´ in de gemeente met als onderwerp natuur en gezondheid. De elf beste foto´s ontvangen een groen-cadeaubon. De hoofdprijs is een unieke vlucht over Leeuwarden in een zweefvliegtuig van de Friese Aero Club.

Nationale wedstrijd Entente Florale

Deze fotowedstrijd staat in het teken van de nationale groencompetitie Entente Florale. Samen met Meppel en Ermelo is Leeuwarden genomineerd voor de groenste stad van Nederland 2011. De elf beste foto´s worden tijdens de verkiezingsstrijd van Nederlands' groenste stad op allerlei plekken getoond. Meer informatie over de nationale groencompetitie vindt u op de website van Entente Florale (opent in nieuw venster).

Meedoen

Wilt u meedoen? Stuur vóór 1 juni 2011 uw foto naar fotowedstrijd@leeuwarden.nl (min. resolutie 2500x2000 en 5 megapixel). Geef duidelijk aan waar de foto is genomen, waarom u deze plek koos en uw naam- en adresgegevens.
Voor de fotowedstrijd gelden de volgende voorwaarden: stuur alleen uw eigen foto's in; u vrijwaart de gemeente Leeuwarden van iedere aanspraak door derden. Met inzending geeft u de gemeente Leeuwarden toestemming de foto's te gebruiken voor gemeentelijke producten en uitingen, vrij van reproductierechten en -kosten. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.