Gemeente Halderberge


Rectificatie publicatie Ontwerp Bestemmingsplan Buitengebied

In de Halderbergse Bode en Staatscourant van 6 april 2011 is een publicatie verschenen waarin de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Halderberge is aangekondigd. De terinzagelegging zou lopen van donderdag 7 april tot en met 18 mei 2011.

Wegens een technische storing is het niet mogelijk geweest om het plan tijdig op de website Ruimtelijke Plannen te plaatsen. Vanwege de zorgvuldigheid van de procedure is besloten het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied opnieuw ter inzage te leggen. Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 15 april 2011 gedurende zes weken (tot en met 26 mei 2011) voor een ieder het ontwerp van het Bestemmingsplan Buitengebied ter inzage ligt.

Tijdens bovengenoemde periode heeft een ieder de mogelijkheid om een zienswijze omtrent het ontwerp bij de gemeenteraad in te dienen. Een zienswijze over het ontwerp kan naar keuze schriftelijk of mondeling kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via 0165 - 390 441.

Diegene die inmiddels een zienswijze hebben ingediend op het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied hoeven dit niet nogmaals te doen. Wij zullen deze zienswijzen beoordelen binnen de procedure.

Meer informatie?

Op de webpagina Bestemmingsplan Buitengebied vindt u meer informatie over het (Ontwerp) Bestemmingsplan Buitengebied.