Politiebond ACP

Nieuwe website ACP Rechtshulppolis

De website rondom de ACP Rechtshulppolis is vernieuwd. Behalve de veelgestelde vragen staan er op de nieuw vormgegeven site ook nieuwsberichten met betrekking tot de polis en een aantal praktijkverhalen. Meer informatie dus en een betere aansluiting bij de slogan van de ACP Rechtshulppolis: `Broodnodig voor uw alledaagse risico's'.

Als ACP-lid ontving en ontvang je juridische hulp bij conflicten op het werk of over inkomen en uitkering. Sluit je daarnaast de ACP Rechtshulppolis af, voor EUR 1,86 per maand (exclusief assurantiebelasting), dan ontvang je ook juridische hulp en ondersteuning bij een conflict in privésituaties. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om hoog oplopende conflicten met buren en huurbazen, maar ook met leveranciers voor keukenapparatuur en garages. Zelfs voor verkeersproblemen tijdens je vakantie binnen Europa kun je een beroep doen op de ACP Rechtshulppolis. De polis geldt bovendien niet alleen voor jezelf, maar ook voor iedereen met wie je een huishouden vormt.

Broodnodig voor uw alledaagse risico's

De slogan van de ACP Rechtshulppolis luidt niet voor niets: `Broodnodig voor uw alledaagse risico's'. Deze risico's staan ook vermeld op de website www.acprechtshulppolis.nl in de vorm van een aantal praktijkverhalen. Dagelijkse situaties die een beeld geven van de meerwaarde van de polis voor ACP-leden. Daarnaast staan er op de nieuwe website een overzicht van veelgestelde vragen, nieuwsberichten en een directe link naar de te sluiten polissen en de contactgegevens van ARAG (uitvoerder van de polis).

---

13/04/11 17:32

---