Energiebesparing Ambassadeurswoning door 3M(TM) Prestige Exterior Raamfol

Persbericht van 3M Nederland B.V.

Renovatieproject in de kijker op League of Green Embassies tijdens EE Global Forum

3M, met duurzaam ondernemen hoog in het vaandel , heeft de ambtswoning van de Amerikaanse ambassadeur in België, Howard Gutman, groen gemaakt. Alle ramen van het pand zijn voorzien van de nieuwe, energiebesparende raamfolie 3M Prestige Exterior. De ambassadeurswoning als groen voorbeeld voor de gehele Europese Gemeenschap. Dat is de gedachte achter de League of Green Embassies van het Energy Efficiency Global Forum. Aandacht voor energie-efficiente maatregelen door het duurzamer maken van bekende locaties. 3M levert met 3M Prestige Exterior Raamfolie een serieuze energiebesparende bijdrage.

Groene renovatie van prachtig pand
Het EE Global Forum voor duurzame energie maakt deel uit van de Energieweek van de Europese Unie. Het Forum is een exclusieve bijeenkomst van sleutelfiguren uit de overheid, zakenwereld en Non Governmental Organisations. De ontwikkeling en implementatie van energie-efficiente initiatieven staat centraal.

Het League of Green Embassies-renovatieproject van de ambassadeurswoning zet de energie-efficiente maatregelen in de schijnwerpers. Een prachtig gebouw met grote historische waarde. Hoe maken we dit 230 jaar oude pronkstuk van 1500 m2 energiezuiniger? 3M werd uitgenodigd om met 3M Prestige Exterior Raamfolie deel te nemen aan deze groene renovatie. Niet alleen vanwege de energiebesparende kwaliteiten. Ook omdat het zo helder is dat het zicht van buitenaf onaangetast blijft. De folie laat het pand in zijn waarde.

Prestigieus energiebesparend project
3M is trots op de uitverkiezing voor dit project. De League of Green Embassies is een prestigieus initiatief dat ons de kans geeft om te laten zien wat voor energiebesparingen en verhoogd comfort dit nieuwe product biedt. Het is een product dat perfect geschikt is voor glas met twee of drie glasplaten, in elke markt ter wereld, zegt Pam Kellenberger van 3M. We zijn zeer vereerd om te mogen deelnemen aan dit project dat de inspanningen van de League of Green Embassies ondersteunt.

3M Prestige Exterior Raamfolie: meer dan warmtewering Energiebesparing is slechts een van de vele voordelen van 3M Prestige Exterior Raamfolie. De Prestige-serie is gebaseerd op unieke nanotechnologie. De folies bestaan uit honderden dunne, niet-gemetalliseerde laagjes. Effect - krachtige zon- en warmtewering en vermindering van hinderlijke schittering zonder de weerspiegeling van het glas te vergroten. De folie is zeer transparant zodat het zicht naar buiten en het beeld van het gebouw van buitenaf onaangetast blijven. Aangenaam daglicht komt binnen, maar straling, infrarood en UV-A, blijft buiten. Zo behoudt het interieur zijn kleur.

3M is al vier decennia wereldleider in raamfolies. Het bedrijf heeft ongeevenaarde expertise opgebouwd op het vlak van nanotechnologie, lijmen, meerlagige optische folies en precisieproductie. Met de introductie van 3M Prestige Exterior Raamfolie als meest recente wapenfeit.

Meer 3M gebouwverbetering
Deze tijd vraagt veel van gebouw en Facility Manager. Duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid moeten maximaal scoren. Budgetten staan onder druk. 3M helpt, met innovatieve oplossingen die gebouwen beter maken. Uitgangspunt - de gebruiker en de werksituatie. Jarenlange kennis en ervaring hebben een interessante lijn producten opgeleverd. Zoals, 45 jaar na haar eerste patent op raamfolie, 3M Prestige Exterior.

*

Links:
http://www.3M.nl/facilitair
Organisatie info:

3M Nederland B.V.

Over 3M 3M laat zich inspireren door nieuwe ideeën en zet deze om naar duizenden ingenie uze producten. Onze cultuur van creatieve samenwerking vormt de inspiratie voor een oneindige stroom krachtige technologieën die het leven beter maken. 3M is he t innovatieve bedrijf dat nooit stopt met uitvinden. Met een omzet van $27 milja rd heeft 3M wereldwijd 80.000 mensen in dienst en productielocaties in meer dan 65 landen. Voor meer informatie, kijk op www.3M.nl, www.3Mfonds.nl of kijk naar @3MNews op Twitter.

3M, Scotch, Post-it, Scotchgard, Vikuiti, Nexcare, Scotchprint, Filtrete, Comman d, Scotch-Brite en Prestige Exterior zijn handelsmerken van 3M Company.



Razende Robot Reporter