Gemeente Kapelle

Start bouw Ponoma in Kapelle
Pomona artist impression

Op woensdag 13 april heeft wethouder Damen van de gemeente Kapelle samen met een toekomstige bewoner, het officiële startsein gegeven voor de bouw van het stijlvolle appartementencomplex 'Pomona' aan de Biezelingsestraat in Kapelle. Op deze locatie stond in het verleden een statige villa met deze naam van de Romeinse godin van de boomvruchten.

RWS partner in wonen en Marsaki ontwikkelen dit complex dat onderdak biedt aan 22 comfortabele appartementen. Dit zijn tien koopappartementen, waaronder drie penthouses, en twaalf huurappartementen. Twee groepswoningen voor cliënten met dementie en een recreatie-/activiteitenruimte van SVRZ komen op de begane grond. Ook kan SVRZ indien gewenst Zorgthuis leveren in de appartementen. Naar verwachting is âPomonaâ in juli 2012 gereed.

Nog drie koopappartementen beschikbaar
De koopappartementen komen aan de Biezelingsestraat. De appartementen zijn opvallend ruim, comfortabel en luxe, en voorzien van riante buitenruimten. De verkoop is in juli 2010 gestart en is bijzonder vlot verlopen. Nog beschikbaar voor verkoop is één penthouse met een woonoppervlakte van 268 m2 verdeeld over twee woonlagen op de tweede en derde verdieping. Een dakterras op het zuidwesten van circa 37 m2 en een royale garagebox van 29 m2 op de begane grond maken dit penthouse compleet. Wegens de succesvolle verkoop zijn inmiddels nog twee appartementen op de begane grond in verkoop gebracht bij makelaardij Stad&Zeeland in Goes. Voor meer informatie zie www.pomona-kapelle.nl.

Twaalf huurappartementen
De twaalf huurappartementen komen op de eerste en tweede verdieping aan het Groenewoud. Het gaat om bijzonder comfortabele driekamerappartementen met een oppervlakte van ca. 100 m2. RWS start in het vierde kwartaal van 2011 met de verhuur van de twaalf huurappartementen.