Gemeente Cranendonck


Leerlingenvervoer schooljaar 2011/2012

Het loopt alweer tegen het einde van het schooljaar en dat betekent dat de aanvraagformulieren voor het leerlingenvervoer weer moeten worden ingediend. Vóór 1 juni 2011 moeten de aanvraagformulieren bij de gemeente zijn ingeleverd.

De regeling leerlingenvervoer zorgt ervoor dat het vervoer van leerlingen naar het speciaal basisonderwijs of een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs wordt bekostigd. Ook leerlingenvervoer van gehandicapte leerlingen die naar het reguliere basis- of voortgezet onderwijs gaan en die niet of niet zelfstandig van het openbaar vervoer gebruik kunnen maken, valt onder de regeling. Daarnaast kan een beroep worden gedaan op de regeling voor het vervoer naar het basis- en voortgezet onderwijs (verder weg gelegen dan zes kilometer) dat op basis van godsdienst of levensbeschouwing wordt gekozen.

Voor meer informatie over het leerlingenvervoer of voor aanvraagformulieren kunt u hier kijken, of contact opnemen met Petra Verberne, bereikbaar op telefoonnummer 0495 - 431 233.