Ingezonden persbericht


Persbericht

Plantronics bestormt console gamingwereld met bekroonde GameCom headsets voor Xbox 360(TM) en PlayStation(TM) 3

Vijf nieuwe draadloze en draadgebonden headsets brengen console gaming audio en chat tot leven

Hoofddorp, 13 april 2011 ­ Plantronics Incc. (NYSE: PLT) breidt vandaag zijn bekroonde familie uit van draadloze en draadgebonden GameCom(TM) headsets voor de Xbox 360(TM) en PlayStation(TM) 3. De GameCom X95 draadloze stereoheadset en GameCom X40 stereoheadset zijn geschikt voor Xbox 360-gebruikers en de GameCom P90 bluetooth headset voor PlayStation 3-gebruikers. De headsets zijn zo ontworpen dat ze de game-ervaring verbeteren dankzij rijk en helder geluid.

Draadloze vrijheid
()
De Plantronics GameCom X95 is een draadloze gamingheadset. De 40mm speakers bieden full stereo geluid en de headset heeft een gesloten oorontwerp evenals een intuïtief bedieningspaneel voor het aanpassen van het volume. Gebruikers kunnen zich nu storten in games, muziek en films zonder anderen daarbij te storen. De GameCom X95 heeft een strak en modern ontwerp met een microfoon die makkelijk in de headset kan worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt. De GameCom X95 kan meer dan 20 uur worden gebruikt zonder de meegeleverde AAA-batterijen te vervangen en is dus uitermate geschikt voor lange gamesessies.

De nieuwe Plantronics GameCom X40 is een draadgebonden headset die dezelfde 40mm speakers bezit als de GameCom X95 waardoor hij exceptioneel stereogeluid biedt. Daarnaast is de bediening eenvoudig dankzij de volumeknoppen en audio control knoppen die op de oordoppen zitten. De headset is zeer licht en beschikt over speciaal ontworpen oorkussens en een hoofdband met kussens die de druk verdelen voor een geweldige pasvorm.

Plantronics introduceerde ook de GameCom X30 en GameCom X10 draadgebonden headsets voor chatten op de Xbox 360.

Gemakkelijk en draadloos chatten
De perfecte metgezel voor de Playstation 3 is de nieuwe GameCom P90 bluetooth headset. Hiermee kunnen gebruikers tijdens gamesessies met vrienden praten zonder daarbij afhankelijk te zijn van een draadje. De GameCom P90 kan eveneens verbonden worden met een mobiele telefoon zodat de headset gebruikt kan worden voor game chats evenals mobiele telefoongesprekken. Dankzij de QuickPair technologie kan de headset eenvoudig worden gepaard met de PlayStation 3 en bevat hij speciale mute-, volume- en aan/uit-knoppen om het gemak te vergroten.

De Plantronics GameCom heeft een slanke oorlus en voorgevormde oordopjes voor een comfortabele, stevige pasvorm. Hij wordt geleverd met een USB-oplaadkabel die op de PlayStation 3 kan worden aangesloten.

'We hebben de nieuwe GameCom-producten zodanig ontworpen dat ze de console gamers juist die zaken bieden die ze belangrijk vinden: uitstekende geluidskwaliteit, het direct met de headset aan de slag kunnen zonder ingewikkelde installaties, het zogenoemde plug and play, en een comfortabel ontwerp', aldus Stuart Bradshaw, Plantronics EMEA Head of Consumer Marketing. 'De mix van draadloze stereo, bluetooth en draadgebonden producten biedt consumenten meer keuze zodat zij een oplossing kunnen vinden die tegemoetkomt aan hun individuele voorkeur en stijl.'

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Plantronics Xbox- en PS3 GameCom producten zullen vanaf mei verkrijgbaar zijn in de betere retailwinkels.

De adviesprijzen van de headsets zijn:

* GameCom X95: ¤99,99

* GameCom X40: ¤59,99


* GameCom X30: ¤24,99
* GameCom X10: ¤19,99

* p; GameCom P90: ¤29,99

Bezoekers van de The Gadget Show Live 2011 (12 ­ 17 april) kunnen profiteren van korting op de nieuwee GameCom headsets. Bezoek voor meer informatie de stand van Plantronics in hal 8, de game zone, met standnummer GZ263. Bezoekers kunnen ook headsets van de Plantronics GameCom PC serie tegen gereduceerd tarief kopen bij stand P21 van Nuance in de Comms Zone.

Meer informatie over de nieuwe GameCom-producten is te vinden op: http://www.plantronics.com/nl/category/gamer/. Bezoek ons op: http://facebook.com/plantronicsgamecom en volg ons op: http://www.twitter.com/pltgamecom.

-###-