Persbericht

Rostar Connect krijgt SAP Integratie Certificaat
~ Integratietool Paralax gecertificeerd voor integratie met SAP ERP HCM ~

Maarssen, 13 april 2011 - De integratietool Rostar Connect van leverancier van personeelsplanningssoftware Paralax is gecertificeerd voor integratie met SAP ERP HCM. Het SAP-certificaat garandeert een correcte gegevensoverdracht tussen SAP ERP HCM en het personeelsplanningssysteem Rostar CAS.

Bedrijfsprocessen worden steeds complexer en bedrijven hebben daardoor in toenemende mate behoefte aan best-of-breed systemen die de best passende oplossing bieden voor ondersteuning van specifieke bedrijfsprocessen. Om tot een goede aansluiting tussen de verschillende bedrijfsprocessen te komen is integratie tussen systemen een vereiste. Met Rostar Connect kan de personeelsplanningssoftware Rostar CAS van Paralax relatief snel en eenvoudig gekoppeld worden aan andere applicaties in het bestaande ICT-landschap van de klant. Paralax breidt haar systeemintegratietool Rostar Connect steeds verder uit om complexe integratieprojecten snel, eenvoudig en succesvol te laten verlopen.

SAP ERP HCM optimaliseert de bijdrage van elke werknemer door vaardigheden, activiteiten en incentives te koppelen aan bedrijfsdoelstellingen en aan strategieën die tot verwezenlijking van de doelstellingen moeten leiden. Met deze certificering wordt de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van integratie van Paralax-oplossingen met SAP bekrachtigd.

Ronald de Bakker, Marketing Director bij Paralax: "Paralax ontwikkelt al jaren geavanceerde oplossingen voor personeelsplanning, die ook in een SAP-omgeving naadloos geïntegreerd kunnen worden. Deze certificering zet ons niet alleen internationaal nog beter op de kaart, maar wijst ook uit dat we meedenken met onze klanten op het gebied van de juiste interfaces, zodat ze het maximale uit hun verschillende applicaties kunnen halen."