Persbericht

NetApp opgenomen in top 5 van beste werkgevers in Nederland

Schiphol-Rijk, 13 april 2011 - NetApp (NASDAQ: NTAP) is als vijfde geëindigd op de lijst van Beste Werkgevers in Nederland in de categorie Large & Multinational Companies. De jaarlijkse verkiezing, die georganiseerd wordt door het Great Place to Work® Institute Nederland, bekroont Nederlandse bedrijven voor goed werkgeverschap. Vorig jaar eindigde NetApp op de tiende plaats.

Deze aanwezigheid van NetApp op de lijst van beste werkgevers is een rechtstreekse afspiegeling van de werknemertevredenheid. Voor de verkiezing beoordelen werknemers zelf hun werkomgeving.

Peter Wilbrink, Country Manager Benelux bij NetApp, is verheugd met de hoge notering: "We behoren voor de derde keer tot de tien beste werkgevers van Nederland, een erg mooie erkenning. Dit is voor ons het bewijs dat onze medewerkers vertrouwen hebben in en trouw zijn aan de organisatie. Deze positieve boodschap bevestigt dat onze groeiambities ondersteund worden door het enthousiasme van de werknemers."

NetApp behoort momenteel tot de Top 10 Werkgevers in verschillende landen wereldwijd:
* Australië: # 1

* Canada: # 2

* Zwitserland: # 2

* Frankrijk: # 4

* India: # 5

* Verenigde Staten: # 5

* Groot-Brittannië: # 6

* Duitsland: # 8

* Japan: # 8

Great Place to Work doet in meer dan veertig landen onderzoek naar goed werkgeverschap en publiceert jaarlijks de lijst van Beste Werkgevers. Kijk voor meer informatie: www.greatplacetowork.nl.

(201 woorden)