Gemeente Aalsmeer


Wethouder Verburg bezoekt dorpsraad Kudelstaart

Woensdag 13 april heeft wethouder Ad Verburg een bezoek gebracht aan de jaarvergadering van de Dorpsraad Kudelstaart. De vergadering had als thema `Kudelstaart Centrum'. Inwoners en de dorpsraad konden vragen stellen over dit onderwerp aan de wethouder.

Tijdens de vergadering werd er uitgebreid gesproken over Mijnsheerlyckheid, de invoer van een blauwe zone en uitbreiding van het winkelcentrum. Uiteraard werden ook de volgende vragen gesteld: `Komt er een kleinschalige horeca in Kudelstaart?' en `Kan de bibliotheek behouden blijven'.

Wethouder Verburg heeft een uitleg gegeven en alle vragen beantwoord. `De verkoop van Mijnsheerlyckheid blijft wat achter bij de verwachtingen. Er wordt nu bekeken of we een deel (blok B) van verkoop om kunnen zetten naar verhuur. Hierover zijn we nog in onderhandeling. Voor een kleinschalige horecagelegenheid wordt nu aan Horeca Nederland gevraagd een onderzoek te houden of dit levensvatbaar, rendabel en tevens passend is binnen Kudelstaart'.

Naast de uitleg van de Wethouder heeft de Dorpsraad een enquête onder de aanwezigen gehouden om de wensen ten aanzien van ons winkelcentrum te verzamelen. Deze gegevens worden overlegd aan de winkeliersvereniging.

Voor uitgebreide impressie van de avond kunt u binnenkort op de website www.wijkraden-aalsmeer.nl onder het kopje Dorpsraad Kudelstaart het verslag nalezen. De volgende reguliere vergadering van de Dorpsraad is 11 mei 20.00 uur. Als u agendapunten heeft voor de dorpsraadvergadering kunt u deze mailen aan dorpsraadkudelstaart@hotmail.com. Ook kunt u de dorpsraad volgen op Twitter via @Kudelstaart.