Debuutroman 'Losgelaten' van Harrij Smit - thema polyamorie


Eerste roman van Harrij Smit sinds enkele dagen leverbaar. Polyamorie langzaam weg uit de taboesfeer?

Hoogeveen, 20110413 -- Onder de titel ‘Losgelaten’ heeft Harrij Smit uit Hoogeveen zijn debuutroman geschreven. Het thema: open relaties en polyamorie (meer dan één liefdesrelatie mogen hebben). Voor veel mensen een onbekend of omstreden thema, maar daarom nog geen reden om er niet eens wat beter naar te kijken. Polyamorie in plaats van vreemdgaan? Het is het overdenken waard, want vreemdgaan maakt meer stuk dan je lief is.

In ‘Losgelaten’ laat Harrij Smit de lezer voorzichtig kennismaken met een andere manier van denken. Een andere manier om de liefde die elk mens in zich heeft, tot uitdrukking te laten komen. Niet met de bedoeling om iemand ertoe over te halen, maar om vragen bij de lezer op te roepen. Vragen die zijn toegespitst op de eigen situatie, vragen die helpen de eigen waarheid naar boven te krijgen.

Losgelaten speelt zich af in de bergen bij Grenoble, in de Vercors, een decor waarin je als mens heel klein wordt. Een decor waarin je – net als in het dagelijks leven – met vallen en opstaan je weg moet zien te vinden.

Klik hier voor het complete persbericht met links naar de samenvatting en een fragment.

Harrij Smit