Thuisapotheek ten onrechte in kwaad daglicht gesteld


Waterlandse apotheken rectificeren misleidende berichtgeving

Rotterdam, 20110413 -- Veertien Waterlandse apothekers komen terug op eerdere negatieve uitlatingen over De Thuisapotheek. Zij plaatsten onlangs advertenties en toonden posters en flyers in hun apotheken met, zo geven zij toe, onjuiste en misleidende berichtgeving. De apotheken erkennen nu dat hun eerdere uitingen De Thuisapotheek ten onrechte in een kwaad daglicht hebben gesteld en zetten dit recht in een advertentie in enkele weekbladen. Apotheek Waterlandziekenhuis distantieert zich eveneens van eerdere misleidende uitingen.

Apotheker Gerard Berwald van De Thuisapotheek: “Wij zijn blij dat de Waterlandse apothekers tot dit inzicht zijn gekomen. De Thuisapotheek voldoet aan de in de branche geldende kwaliteitsnormen net als iedere andere apotheek. En in het belang van de patiënt werken wij juist graag samen met andere apotheken.”

Landelijk SchakelPunt
De Thuisapotheek is een landelijk werkende apotheek, gespecialiseerd in chronische medicatie, die medicijnen gratis thuisbezorgt bij patiënten op voorschrift van hun eigen (huis)arts. Bij elke levering zit een actueel medicijnpaspoort voor in acute situaties. Om die reden is De Thuisapotheek bovendien sinds maart aangesloten op het Landelijk Schakelpunt, waarmee zorgverleners direct inzicht hebben in de medicatie van een patiënt. Tot slot is De Thuisapotheek 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor overleg met andere apotheken en patiënten.

Over De Thuisapotheek
De Thuisapotheek is gevestigd in Rotterdam. Er werken drie apothekers en 24 apothekersassistenten. De Thuisapotheek is HKZ-gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. De Thuisapotheek bezorgt inmiddels medicijnen aan 20.000 patiënten door heel Nederland.

De Thuisapotheek