Arcadis NV

Arnhem, 17 maart 2011

ARCADIS organiseert komend schooljaar voor 4e keer kunst- en techniekwedstrijd Artcadia

ARCADIS Nederland organiseert komend schooljaar voor de 4e keer het nationale scholenproject `Artcadia, Imagine your future'. Een kunst- en techniekwedstrijd voor leerlingen van HAVO/VWO 2. Onze toekomstige Arcadianen.....

Het project is een initiatief van ARCADIS, Holland Art Gallery, kunstenaar Jean Paul Marsman en inmiddels wordt het project gesteund door printtechnologiebedrijf Océ Nederland. Dit project laat jongeren zien en beleven hoe boeiend de wereld van techniek is. Leerlingen gaan aan de slag met de werkvelden van ARCADIS, Mobiliteit, Gebouwen, Water en Milieu & Ruimte en geven hun visie, ideeën en oplossingen voor actuele problemen.

Voor Artcadia 2011 zijn twaalf scholen geselecteerd voor de landelijke finale van de techniek- en kunstwedstrijd die plaatsvindt op woensdag 13 april op de TU Eindhoven. De winnende school gaat met tien leerlingen en twee docenten enkele dagen naar Parijs. Daar bezoeken ze onder meer projecten van ARCADIS.

Voor het komend schooljaar willen we zo veel mogelijk scholen stimuleren om zich in te schrijven voor dit leuke project. Vertel daarom aan je kinderen, familie, vrienden en bekenden over Artcadia en wijs hun op de website www.artcadia.nl. De hoofdprijs voor de winnende school van volgend jaar is een reis naar New York. Wie wil dat nou niet winnen!