Gemeente Harenkarspel


Commissie Ruimtelijke Zaken
---

Woensdagavond 13 april 2011 vergadert de commissie Ruimtelijke Zaken in het gemeentehuis. De vergadering begint om 19.30 uur en de volgende onderwerpen staan ondermeer op de agenda:


*Spreekrecht burgers; *vaststellen besluitenlijst 28 februari;* Voorstel over de vaststelling van het bestemmingsplan Eenigenburg, Krabbendam en Valkkoog;* Voorstel tot vaststelling van de Nota van uitgangspunten voor het bestemmingsplan Dirkshorn;*Ingekomen stukken: afdoening college: a. brief van dorpsraad Dirkshorn over leefbaarheidsplan Dirkshorn; b. brief van Een Veiliger Koorndijk over plan Oostwal Kwartier; c. brief van van P. de Nijs met diverse vragen;
*Mededelingen en stukken ter kennisname: a. Collegebesluit ter inzage leggen voorontwerpbestemmingsplan Recreatieterreinen.

De volledige agenda is te vinden op de website in de rubriek gemeentebestuur onder 'vergaderingen' (of direct bij de quicklinks vanaf de homepage onder 'vergaderingen') Als u bij de kalender bent, vergaderdatum aanklikken en dan ziet u vervolgens de agenda. Het kan zijn dat er diverse vergaderingen staan, waaronder deze.



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600