Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van woensdag 13 april t/m zondag 24 april 2 pagina's Woensdag 13 april

11.00 uur
Loco-burgemeester J.C.G. Wegman is aanwezig bij de kranslegging bij het oorlogsmonument 'Kruisjesdal', geadopteerd door obs De Parkenschool. Tevens vindt de overdracht van het monument van groep 8 naar groep 7 plaats. Plaats: bij oorlogsmonument Kruisjesdal, langs de weg van Apeldoorn naar Hoog Soeren, vlak voor Hoog Soeren aan de linkerkant.

Vrijdag 15 april

10.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf woont de herdenking bij op begraafplaats Heidehof, in aanwezigheid van kinderen van Protestants Christelijke basisschool De Bouwhof.
Plaats: Begraafplaats Heidehof, Engelanderholt 97 in Ugchelen.

13.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf legt een bloemstuk tijdens de herdenking bij de plaquette Villa Laag Buurlo bij, samen met leerlingen van obs De Bundel. Plaats: Villa Laag Buurlo, Deventerstraat 389 in Apeldoorn.

15.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent het nieuwe woongebouw voor verstandelijk gehandicapte kinderen, Geode, onderdeel van Passerel. Plaats: Geode, Rigolettestraat 43 in Apeldoorn.

15.00 uur
Wethouder J.C.G. Wegman opent het feest ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Bosbouwonderwijs Helicon. Plaats: Helicon Opleidingen MBO Apeldoorn, Loolaan 69 in Apeldoorn.

16.00 uur
Wethouder P. Blokhuis spreekt over de 'kracht van verbinden' tijdens de jubileumbijeenkomst van 20 jaar Opstap in Apeldoorn. Plaats: Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.

Zondag 17 april

13.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf woont de herdenking van de Apeldoornse bevrijding bij, op uitnodiging van Vereniging Oud Apeldoorn. Plaats: het Sluisje aan Kanaal Noord (Deventerbrug) in Apeldoorn.

15.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf woont de herdenking van de bevrijding van Apeldoorn bij in het Oranjepark. Leerlingen van verschillende scholen leveren een bijdrage aan deze plechtigheid. Plaats: Oranjepark in Apeldoorn.


- zie volgende pagina-

16.00 uur

Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent de tentoonstelling "Together Side by Side" van de Canadese Karole Maroise. Deze voor Apeldoorn unieke tentoonstelling bestaat uit 65 panelen met de afmetingen van de grafmonumenten op de oorlogsbegraafplaatsen. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.

Maandag 18 april

15.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf spreekt over duurzaam besturen, tijdens de opening van het nieuwe Financieel Advies Centrum Rabobank Apeldoorn en omgeving. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet verricht vervolgens de officiële openingshandeling. Het voltallige college van b&w is eveneens aanwezig bij de opening. Plaats: Financieel Advies Centrum Rabobank, Eendrachtstraat 133 in Apeldoorn.

Woensdag 20 april

15.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent de vernieuwde speeltuin aan de Aletta Jacobsstraat. Het verouderde terrein is, dankzij een aantal betrokken omwonenden, omgetoverd tot een speelplek voor de kleintjes. Plaats: Speeltuin, Aletta Jacobsstraat in Apeldoorn.