Gemeente Sint-Oedenrode


Persberichten

Centrum voor Jeugd en Gezin gaat 'on tour'

Het Centrum voor Jeugd en Gezin opent op donderdag 14 april in Odendael te Sint-Oedenrode officieel haar deuren.

Om meer bekendheid aan het inlooppunt te geven, start op vrijdag 1 april
de campagne 'CJG on Tour'. Wethouder J. Hendriks en een medewerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin gaan op een hippe CJG-fiets op bezoek bij alle basisscholen in Sint-Oedenrode. Alle scholen in Sint- Oedenrode zijn aangesloten bij het Centrum voor Jeugd en Gezin via de schoolmaatschappelijk werker.

Het CJG geeft antwoord op vragen waar ouders of kinderen mee rondlopen. Het centrum staat in contact met verschillende organisaties uit de gemeenten Uden, Veghel, Boekel, Landerd en Sint-Oedenrode. Door deze contacten kunnen alle vragen op het gebied van opvoeden & opgroeien gesteld worden aan CJGgeeftantwoord.

Een tweede onderdeel van de opening is een foto-expertise `Opvoeden in Beeld'. Inwoners van Sint-Oedenrode kunnen grappige, ontroerende en leuke foto's in opvoedsituaties op te sturen naar CJG geeft antwoord (info@cjggeeftantwoord.nl). Vanaf 16 april is de expositie te zien in het
nieuwe CJG-inlooppunt in Sint-Oedenrode.

Het CJG is op zaterdag 16 april open voor publiek, samen met de Speel-otheek
van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Schema CJG `On-Tour' 1 april 2011

09:00 uur Pers te woord staan
09:15 uur Basisschool Dommelrode, Directeur aanwezig (gezamenlijk met pers)
09:30 uur Basisschool Eerschot waar de directeur en de IB aanwezig zijn 10:15 uur Basisschool Kienenhoef, om het bordje in ontvangst te nemen. 10:30 uur OBS de Springplank, directeur aanwezig 10:45 uur Basisschool Odaschool bordje overhandigen aan Natasja van Hedel.

Na de middag (auto) Basisschool St. Petrus, directeur aanwezig Basisschool St. Anthonius Padua, directeur aanwezig Basisschool St. Franciscus, Miranda Vermeulen.