Gemeente Valkenswaard


Ambachten Event op 14 april

Op donderdag 14 april wordt er, tijdens de Week van het Ambacht, een Ambachten Event georganiseerd in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Hoofdbedrijfschap Ambachten organiseert dit event samen met de Werkpleinen in de regio Zuidoost Brabant. Scholieren en werkzoekenden kunnen tijdens het event kennismaken met de beroepen en de loopbaanmogelijkheden in het ambacht.

Datum: Donderdag 14 april 2011, van 11.00 uur tot 15.30 uur

Locatie: Het Klokgebouw, Klokgebouw 141, Eindhoven (Strijp S)

Er is informatie over beroepen in de uiterlijke verzorging, gespecialiseerde bouw, creatieve beroepen, afbouw, mode of woonberoepen, versberoepen en `groene' beroepen. Of denk aan beroepen als bloemist, stukadoor, kapper, versspecialist, betontimmerman, opticien, houtbewerker, goud- en zilversmid, enzovoorts. Allemaal zeer verschillende beroepen, maar in elk ambacht werkt u met uw hoofd, hart én handen. Tijdens het event kunt u zich verdiepen in de beroepsmogelijkheden en uw talent.

Via presentaties, demonstraties en workshops krijgt u op een leuke manier informatie over de ambachtelijke beroepen, de opleidingen en de werkgelegenheid. In de stand van het Werkplein worden vacatures gepresenteerd, u kunt er beroepentesten doen, uw CV laten checken en alles te weten komen over leren en werken in het ambacht.

Meer informatie: www.weekvanhetambacht.nl


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444