Gemeente Heeze-Leende


Informatieavond centrumplan Leende op 14 april

Er is nieuws te melden over het gewijzigde plan voor het centrum van Leende. Afgelopen december werd in een nieuwsbrief voor omwonenden al aangekondigd dat er in 2011 een informatieavond georganiseerd zou worden rond het centrumplan Leende.

Deze avond vindt plaats op donderdag 14 april a.s. om 19.00 uur in restaurant de Scheuter in Leende. Alle geĂŻnteresseerden worden van harte uitgenodigd. Die avond weet u aan welke wijzigingen de gemeente nu werkt en op welke manier hieraan planologisch uitvoering wordt gegeven. Ook lopen we samen met u de planning door en hopen we een antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Convenant
Naast deze informatieverstrekking over het centrumplan wil de gemeente tijdens deze avond de inwoners van Leende feliciteren met de komst van dorpsraad Leende. Het is tevens een uitgelezen moment om het convenant tussen dorpsraad Leende en gemeente te ondertekenen. Met het vastleggen van een convenant, waarin de samenwerking met de dorpsraad wordt beschreven, beoogt het college de afstand tussen burger en bestuur te verkleinen en burgerparticipatie te bevorderen. Meteen het ideale moment voor de dorpsraad om een korte toelichting te geven op hun werkzaamheden die tot nog toe `achter de schermen' hebben plaatsgevonden. Dus heeft u vragen voor de dorpsraad Leende, er is voldoende gelegenheid om ze te stellen!