Gemeente Lingewaard


Politieke Markt op donderdag 14 april 2011

Op donderdag 14 april vindt er een Politieke Markt plaats in Vergaderzaal 1 aan de Langekerkstraat in Huissen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Tijdens de Politieke Markt worden maximaal twee of drie onderwerpen behandeld. Veelal zal het gaan om ambtelijke of politieke startnotities over nieuw of te wijzigen beleid.

De onderwerpen worden in een kwartier toegelicht voor de aanwezigen (raadsleden, collegeleden, burgers en andere betrokkenen). In de volgende drie kwartier is er ruimte om over de onderwerpen met elkaar van gedachten wisselen; burgers en andere betrokkenen krijgen hiervoor ook alle ruimte. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en uw inbreng te leveren!

Met de informatie uit deze bijeenkomst kan bij de verdere (ambtelijke) uitwerking rekening worden gehou-den. Op deze wijze krijgt burgerparticipatie in Lingewaard écht inhoud.

De in onderstaande agenda genoemde tijden zijn indicatieve tijden; het is mogelijk dat agenda-punten wat later dan gepland beginnen.

Agenda

Streeftijd

Onderwerp
19.30


1.

Opening
19.30 20.30


2.

Uitvoeringsprogramma 2012 in het kader van het Strategisch beleidskader handhaving gemeente Lingewaard
20.30 21.30


3.

Systematiek inzameling huishoudelijk afval
21.30 22.00


4.

Presentatie project Jongeren, Alcohol & Drugs
22.00


5.

Sluiting