Rijksdienst Cultureel Erfgoed


Cultureel erfgoed op de Nederlandse Restauratiebeurs 2011

7 apr 2011 - 09:56

Gaan we u ook ontmoeten op de Nederlandse Restauratiebeurs? Op 14, 15 en 16 april is de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed weer op de Restauratiebeurs in Den Bosch aanwezig. De beurs besteedt dit jaar veel aandacht aan de relatie tussen duurzaamheid en monumentenzorg.

De Nederlandse Restauratiebeurs biedt onderdak aan een breed spectrum van bedrijven en organisaties werkzaam in de restauratiesector. Op het Kennisplein van de beurs treft u, naast andere kennisorganisaties, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Monumenten.nl aan. Daar geven wij u onder andere informatie over het Nationaal Programma Herbestemming, het Collectiewijzer netwerk en de modernisering van de monumentenzorg. U kunt ons recent uitgekomen tijdschrift meenemen en nieuwe publicaties inzien.

Onze adviseurs zijn natuurlijk aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

De actuele dagthema's van de Restauratiebeurs geven verdieping op het thema duurzaamheid. De thema's zijn achtereenvolgens het restauratieambacht, Modernisering van de monumentenzorg (MoMo) en eigenaren van monumentale objecten.