Gemeente Goedereede


Tentoonstelling schilderijen Nancy Kroon

De gemeente Goedereede organiseert van donderdag 14 april 2011 tot dinsdag 7 juni 2011 een tentoonstelling in het gemeentehuis. De tentoonstelling bestaat uit een reeks schilderijen van Nancy Kroon uit Delft. Donderdag 14 april 2011 om 20.00 uur verricht wethouder E. Tuk, portefeuillehouder Kunst & Cultuur, de officiële opening. Iedereen is hierbij van harte welkom!

Werk van Nancy Kroon Elk jaar biedt de gemeente Goedereede aan zes kunstenaars de gelegenheid om hun werk te exposeren in de expositieruimte van het gemeentehuis. Een aantal van deze exposities wordt door de kunststichting Goedereede geïnitieerd. Zowel professionele- als amateurkunstenaars maakten al gebruik van de ruimte van de gemeente. Hierdoor is er in het gemeentehuis jaarlijks een brede afwisseling aan kunstwerken te zien.

De expositie is te bezoeken van donderdag 14 april 2011 tot dinsdag 7 juni 2011 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Tramlijnweg 2, in Goedereede. Tijdens de feestdagen gelden gewijzigde openingstijden. Meer informatie over de expositie kunt u verkrijgen bij Annemieke het Jonk-Feelders. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar onder telefoonnummer (0187) 49 15 00 of per e-mail: ahetjonk@goedereede.nl.