Gemeente Millingen


Isoleren met subsidie? Bezoek de isolatiebeurs!

Het Groene Hert

Het Groene Hert, het nieuwe duurzame punt in Nijmegen, organiseert een isolatiebeurs op 14, 15 en 16 april. Hier vindt u alles over isolatie van uw huis.

Wilt u uw huis energiezuiniger maken? Dat kan, met subsidie én een persoonlijk advies. De provincie geeft subsidie voor het isoleren van uw huis. U krijgt eenderde van de kosten vergoed tot een maximumbedrag van 500 euro. U kunt de subsidie zelf aanvragen via www.woningisolatie.nu , u kunt ook naar Het Groene Hert, in Nijmegen. Dit is een duurzaam punt waar u alles vindt op het gebied van duurzaamheid en u krijgt uitleg en hulp bij de subsidieaanvraag.

Isolatiebeurs
Tijdens de Isolatiebeurs vindt u informatie over de provinciale isolatiesubsidie. Ook zijn er adviseurs aanwezig die u kunnen adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. En u kunt informatie inwinnen over isolatieproducten bij verschillende bedrijven. De beurs start op donderdagavond 19 uur met een uitgebreide toelichting van de gemeente, over de provinciale isolatiesubsidie en de mogelijkheden voor uw huis. Zaterdag om 14 uur geeft Sarah Monkau een boekpresentatie over haar nieuwe boek 'Ecowinst voor woningen'.

Regionale Duurzame Waardekaart
Het Groene Hert brengt de eerste regionale editie van de Duurzame Waardekaart uit. Met de kaart kunt u gebruik maken van gunstige aanbiedingen op duurzame producten en diensten. Op de regionale editie staan tevens aanbiedingen uit de regio. De gemeente Nijmegen geeft de eerste 1.000 regionale Duurzame Waardekaarten (twv EUR 29,-) weg via Het Groene Hert. U kunt er een komen halen.

Het Groene Hert vindt u aan de Burchtstraat 126 Nijmegen. Het hele programma vindt u op de site www.hetgroenehert.nl.