Gemeente Almere

Start van een nieuwe werkorganisatie voor mensen met een uitkering

14-04-2011 | Start: 09:45 | Eind: 10:45 | Locatie: Bedrijventerrein de Steiger nummer 71 (zie bijgevoegd kaartje), Almere Haven

Donderdag 14 april vindt de lancering plaats van een nieuwe werkorganisatie voor mensen met een uitkering. Wethouder Ineke Smidt, Participatie, Zorg en Inkomen, en directeur Tomingroep Frank Oskamp, lanceren in aanwezigheid van de eerste medewerkers, de nieuwe werkorganisatie.

Iedereen moet kunnen meedoen in de Almeerse maatschappij, vindt de gemeente Almere; ook mensen met een uitkering. De nieuwe werkorganisatie wil mensen zonder werk activeren, hen zoveel mogelijk sociaal en economisch zelfredzaam maken en zo hun kansen op terugkeer naar een betaalde baan vergroten. Daarnaast levert de gemeente Almere zelf ook werk aan voor de nieuwe werkorganisatie.

De gemeente Almere werkt met partners in de regio aan het Economisch Offensief. Almere wil bedrijven en werkgelegenheid aantrekken. Doel is 100.000 banen in 2030 erbij. Met de match tussen werk van de gemeente en klanten van de gemeente kunnen we deze ambities mede vormgeven.

De werkorganisatie is een samenwerking van Tomingroep en de gemeente Almere.

Bijlage(n)


* Locatie de Steiger 71 (pdf 292K)