Mijnwebwinkel komt met de eerste mobiele applicatie voor webwinkels

Persbericht van Mijnwebwinkel

Oss, 14 april 2011 - Het populaire webwinkel platform Mijnwebwinkel geeft vanaf nu webwinkeliers de mogelijkheid om hun webshop te beheren met smartphones of tablets die op Android draaien. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om online te winkelen. Het is voor het eerst in Nederland dat een mobiele applicatie nu ook het beheren van een webwinkel mogelijk maakt.

Mijnwebwinkel, een compleet webwinkel platform ontwikkeld door het internetbedrijf Lemonweb, was tot nu toe alleen te beheren via de beheeromgeving op de website van Mijnwebwinkel. Vanaf vandaag kunnen gebruikers met een Mijnwebwinkel Professional abonnement de applicatie gratis downloaden om hun webshop mobiel te beheren.

De app, die beschikbaar wordt gesteld via Android Market, is bedoeld om webwinkel eigenaren te allen tijde op de hoogte te kunnen houden van de activiteiten in en rond hun webwinkels. Zo kunnen de webwinkeliers er bijvoorbeeld hun orders mee in de gaten houden en voorbereiden, berichten lezen en hun gastenboek inzien.

Op dit moment is de software compatibel met Android versies vanaf 2.1. Mijnwebwinkel verwacht binnen afzienbare tijd ook met een versie voor de iPhone te komen. Om van de applicatie gebruik te kunnen maken heb je een Mijnwebwinkel Professional abonnement nodig. De kosten voor dit abonnement bedragen 19 Euro per maand.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*

Links:
http://www.mijnwebwinkel.nl



Razende Robot Reporter