Unieke etalage voor creatief talent van start bij Kinki Kappers

Persbericht van Kinki Kappers

In Nederland loopt genoeg creatief talent rond. Veel meer dan wat je ziet, is de mening van Kinki Kappers. De kappersgroep maakt zich daarom hard voor een goede presentatie van veelbelovende kunstenaars en ontwerpers en heeft hiervoor een uniek platform opgezet dat snel wil groeien. Vanaf half april gaat dit Kinki Platform van start in ruim veertig vestigingen en online.

Wie bij Kinki Kappers langsgaat geniet niet alleen van een nieuwe, strakke coupe, maar kan zich ondertussen laten inspireren door alle mooie dingen die nationwide worden gemaakt in kunst, design, mode en media. Onder andere met een eigen televisiekanaal presenteert Kinki met videoclips en korte items werk van veelbelovende studenten en professionals. Van ontwerper tot stylist, van kunstenaar tot danser. Creatief talent dat onderscheidend bezig is verdient het volgens de kappersgroep om vertoond te worden.

Na een aanloopperiode gaat het Kinki Platform nu echt van start. Via prominent geplaatste monitoren in de vestigingen van Kinki kun je kennismaken met bijzonder creatief talent. Soms zijn dit stijlvolle videoclips, dan weer kleurrijke items waarin een kunstenaar of artiest wordt geïnterviewd. Ook eigen werk van Kinki Kappers komt aan bod, waaronder imponerende shows die de creatieve top van Kinki geeft door heel Europa voor L'Oréal Professionnel.
Op de site van Kinki kun je veel filmpjes terugkijken en vind je bio's en werk van nog meer talenten. Binnenkort volgt daarbij een uitbreiding door een actieve koppeling met Facebook.

Creativiteit moet je delen
De kappers van Kinki hebben zich altijd al laten inspireren door de wereld van kunst, design, mode en muziek. Anders dan bij de gangbare kapper ontstonden juist hierdoor nieuwe stijlen en eigenwijze kapsels. Niet standaard volgens de trends van vandaag, maar met veel vakkennis en op gevoel ontstaat nog steeds opvallende haarmode met een eigen gezicht.
"Wij komen zoveel moois tegen, werken vaak zelf met verfrissende creatieve talenten, dat je wilt dat meer mensen dat zien", zegt Mark Melief, creatief directeur bij Kinki. "Creativiteit moet je delen en dat kan nu met ons Kinki Platform. Iedereen die unieke dingen maakt of doet is welkom om werk in te sturen. Graag! Verras ons en wij selecteren jou om onze klanten te verrassen."

Via het televisiekanaal zijn bijvoorbeeld al de adembenemende impressie 'Coachella 2010' van filmmaker Sam O'Hare en het monsterlijk mooi ingetogen 'IRC Dance Movement' van multi media artist Shueti te zien. Binnen de gedachte van het Kinki Platform is afgelopen najaar de dichtbundel 'Ik schreef geschiedenis...' van Daniël Reza Sulaiman uitgegeven, welke exclusief bij Kinki te lezen was.

Kinki Kappers heeft veertig vestigingen in Nederland, een in Hamburg en een in Barcelona. Kijk voor meer info en deelnemers aan het Kinki Platform op kinki.nl
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://kinki.nl



Razende Robot Reporter