Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 14-04-2011

Politie houdt bromfietscontrole

Oosterhout- De politie van het team Oosterhout heeft woensdagmiddag tussen half drie en half vijf een bromfietscontrole uitgevoerd. In het kader van het project 'Brom Effe Normaal' werden 26 brom- en
snorfietsen op een rollentestbank gecontroleerd op hun snelheid. Dat gebeurde op de Keiweg. Van deze 26 bleken er 8 te hard te rijden. Drie daarvan konden zo hard dat de agenten het kentekenbewijs invorderden. Eén bestuurder probeerde de test door te komen door een begrenzer in te schakelen vlak voor de test op de testbank. Daar trapte de politie niet in omdat de begrenzer ontdekt werd. Na een tweede test bleek alsnog dat de bromfiets te hard reed. De motorrijder die bij de controle betrokken was heeft ook nog twee bromfietsbestuurders bekeurd voor het mobiel bellen onder het rijden.

Man aangehouden voor mishandeling

Oosterhout- Een 26-jarige inwoner uit Oosterhout is donderdagmorgen door de politie van zijn bed gelicht. Hij word ervan verdacht dat hij zondag 10 april jl. in een woning aan de Rozenstraat iemand mishandeld heeft. Die zondag had hij in de woning ruzie gekregen met een 45-jarige man. Die had daarbij een hoofdwond opgelopen. Ook waren er enkele spullen vernield in de woning. Toen de politie daar arriveerde was de verdachte al weg. Hij is dus vanmorgen aangehouden en de zaak zal verder onderzocht worden.

Laatst gewijzigd 14-04-2011 15:17 | © Regio Midden en West Brabant |