Deltion College


nieuws

14-04-11

Deltion Rallyteam behaalt tweede plaats in het Belgische Tielt

Het Deltion Rallyteam verscheen het weekend van 8 en 9 april jl. in en nabij het Vlaamse Tielt aan de start van de populaire TAC Rally. De equipe Bloemendaal/Wissink heeft met de Nissan 350Z de tweede plek in de 350Z Challenge weten te bemachtigen. Bolhaar/Kamphuis zijn in de door het Ministerie van Defensie beschikbaar gestelde Skoda Fabia WRC vijftiende in het algemeen klassement geëindigd en derde in de strijd om het Open Nederlands Kampioenschap.

Dick Bloemendaal en Arjan Wissink stapten zoals gebruikelijk in de door het Ministerie van Defensie ondersteunde Nissan 350Z. Tijdens de eerste proeven hebben ze door een paar kleine afstelfoutjes veel tijd verloren. De 350Z liep dankzij de inzet van de leraren en studenten van het Deltion College probleemloos. Het werk van de leraren en studenten werd beloond. De equipe Bloemendaal/ Wissink kwam uiteindelijk zonder problemen als 2e achter Theo v/d Berg over de finish. De equipe Bolhaar/Kamphuis verscheen in de Skoda Fabia WRC (WRC) aan de start van de TAC Rally. Het werd de heren al als snel duidelijk ze niet naar de Belgen, maar naar de eigen titel kandidaten moesten kijken.

Op 22 t/m 24 april verschijnt het Deltion Rallyteam met de WRC aan de start van de Rally van Wallonië in en nabij Namen. Bloemendaal en Wissink verschijnen 27 en 28 mei weer met de Nissan 350Z aan de start tijdens de Paradigit-ELE Rally in Helmond en omstreken. Klik hier voor de videoreportages van de TAC Rally en kijk op www.deltion.nl/rallyteam en op www.deltionrally.hyves.nl voor meer informatie en de foto's.
---