Menzis breidt haar assortiment uit met inkomensverzekeringen

Persbericht van Menzis

Menzis en Guijt Verzekeringen zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van inkomensverzekeringen. Guijt Verzekeringen zal als gevolmachtigde de inkomensverzekeringen onder Menzis-label gaan verzorgen. Deze samenwerking is het resultaat van een marktverkenning van Menzis om de meest geschikte partner voor haar Menzis WerkGezond propositie te vinden.

Menzis heeft gekozen voor een volmachtconstructie om zo veel mogelijk vrijheid te hebben bij de produktontwikkeling voor de zakelijke werkgeversmarkt. Door deze samenwerking kan Menzis haar zakelijke klanten en assurantietussenpersonen naast een collectieve zorgverzekering nu ook inkomensverzekeringen aanbieden, te beginnen met verzuimverzekeringen en een WGA Eigen Risico verzekering. Samen met de verzuimbegeleiding en reìntegratiedienstverlening van Menzis WerkGezond biedt Menzis Werkgevers hiermee een werkelijk geintegreerd en volledig afgestemd totaalpakket aan waarmee kan worden gesproken van een unieke propositie in de markt. De zorgverzekering wordt daarbij, ook in het belang van de werkgever, maximaal benut bij preventie en reìntegratie.

Over Menzis
Zorgverzekeraar Menzis garandeert de beschikbaarheid van hoogwaardige zorg voor 2,1 miljoen klanten. Verspreid over kantoren in Groningen, Enschede, Wageningen en Den Haag maken 2.500 werknemers zich daar hard voor. Veel klanten van Menzis zijn verzekerd via een werkgeverscollectiviteit. Daarom helpt Menzis werkgevers om hun werknemers te binden en te boeien, bijvoorbeeld met de Menzis WerkGezondDesk. Die voorkomt uitval en biedt maatwerk als iemand onverhoopt tijdelijk uit het arbeidsproces valt.

Over Guijt.
Al sinds 1970 een begrip
Guijt verzekeringen is geen nieuwkomer op de markt. Guijt bemiddelt al meer dan 40 jaar in verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Zo'n 85 medewerkers. zijn dagelijks in de weer met belangen behartiging voor de vele relaties (ca 22.000). Guijt is lid van de brancheorganisaties Adfiz en NVGA.
Guijt behoort tot de top 25 in grootte van de onafhankelijke intermediairs in Nederland.
Het volmachtbedrijf is sinds 1975 actief

Links:
http://www.menzis.nl

Noot voor redacties


Menzis

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter