Gemeente Valkenswaard


Veelzijdig Valkenswaard online

Valkenswaard is een gemeente die de toeristen veel te bieden heeft. Zo is er een veelzijdig aanbod aan activiteiten, variërend van genieten van de natuur tot uitgaan en van evenementen tot sportief recreëren. Het kan allemaal in Valkenswaard.

Veelzijdig-Valkenswaard

Nieuwe website
Dit rijke, gevarieerde aanbod hoort gepresenteerd te worden op een moderne, aantrekkelijke website. Zo weten toeristen en recreanten wat Valkenswaard allemaal te bieden heeft. En krijgen toeristisch-recreatieve ondernemers de kans om zich op een goede wijze te profileren.
Vandaar dat er een nieuwe toeristisch-recreatieve website is gebouwd die de veelzijdigheid van Valkenswaard uitstekend in beeld brengt. Dit gebeurt bovendien in de nieuwe toeristisch-recreatieve huisstijl Veelzijdig Valkenswaard. Een huisstijl die onderstreept dat Valkenswaard veel te bieden heeft.

www.veelzijdigvalkenswaard.nl
De website www.veelzijdigvalkenswaard.nl vervangt de huidige website van de lokale VVV. De nieuwe website blijft overigens ook vindbaar onder het oude webadres www.vvv-valkenswaard.nl. Voor informatie over de VVV Valkenswaard kunt u dus ook op de nieuwe website terecht. Gezien de meerwaarde voor de toerist, recreant en de gehele toeristisch-recreatieve sector, is de realisatie van de website gefinancierd door de gemeente Valkenswaard.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444