Winnaars TVLab brengen single uit

Persbericht van I Care Producties

WINNAARS TV LAB BRENGEN SINGLE UIT
Eric van Tijn lanceert single van de 4 downers uit candid-programma Upside Down

Het candid camera programma UPSIDE DOWN was dé hit van TVLab 2010 dat in september op Nederland 3 werd uitgezonden. Vanaf zondag 17 april wordt het tv-programma met downers Sjoerd, Michiel, Rick en Rutger zes weken lang uitgezonden bij de EO op Ned 3. Ter gelegenheid van deze nieuwe serie, waarin de teamleden met de verborgen camera grappen uithalen met bekende en onbekende Nederlanders, komen de 4 jongens met een single uit.
Deze single heeft de toepasselijk titel UPSIDE DOWN en is een cover van een bekend lied. De afgelopen weken zijn de jongens en EO-presentator Mirjam Bouwman samen met topduo Eric van Tijn en Jochem Fluitsma de studio ingegaan om de single te produceren.
De single gaat donderdag 14 april in première bij de radioshow van Giel Beelen. Daar zullen Mirjam en de jongens hun UPSIDE DOWN live zingen. Vervolgens start een mediatour langs andere radiozenders en tv-programma's waaronder Koffietijd.

Download de single of kijk de videoclip op www.eo.nl/upsidedown

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.eo.nl/upsidedown
Organisatie info:

I Care Producties

Voor meer inform atie kunt u contact opnemen met:

- Aldert Baas, EO marketing-communicatieadviseur, telefoon 035 647 47 13. Voor f oto's kunt u contact opnemen met ons Fotoarchief: fotoarchief@eo.nl.

- Jeroen Plemp, I Care Producties Marketingmanager, 06-51937782, jeroen.plemp@ic aremail.nl