Ingezonden persbericht


Published: 08:30 CEST 14-04-2011 /Thomson Reuters /Source: Qurius N.V. /XAMS: QRIUS /ISIN: NL0000368140

Qurius NV publiceert eerste duurzaamheidsverslag

Jaarverslag en geïntegreerd MVO verslag online beschikbaar

Zaltbommel, 14 april 2011 - De publicatie van het Duurzaamheidsverslag, geïntergreerd onderdeel van het Jaarverslag over 2010, maakt deel uit van de doelstelling van Qurius om eind 2014 volledig duurzaam te opereren. Het verslag is opgesteld volgens de G3 standaard van het Global Reporting Initiative, application level C.

Belangrijke vorderingen zijn onder andere geboekt op het gebied van CO2 reductie, invoering van Het Nieuwe Werken en beloningstructuur. Conform de duurzaamheidsdoelstellingen, is het jaarverslag uitsluitend online gepubliceerd, op http://reports.qurius.com.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders
De Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal gehouden worden op 27 mei 2011, om 10.00 uur in het Qurius Inspirience Center, Van Voordenpark 1a, Zaltbommel. De agenda met toelichting, plus alle aanvullende documentatie is beschikbaar op www.qurius.nl/investors.

Jaarlijks Informatiedocument
Op http://reports.qurius.com is tevens een complete overzicht beschikbaar van alle Qurius publicaties over 2010.

Qurius N.V.
Qurius biedt IT-oplossingen: ontwerp, architectuur, infrastructuur, implementatie en systeembeheer van op Microsoft gebaseerde bedrijfs- en IT-oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel bedienen we klanten door heel Europa, onder andere in België, Duitsland en Oostenrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië. In 2010 hebben we openlijk onze doelstelling uitgesproken om honderd procent duurzaam te opereren in 2014. Hiermee willen we uitgroeien tot de Europese organisatie, leidend in duurzame ICT. We werken met klanten en partners die net zo ambitieus zijn en dezelfde duurzaamheidsdoelstellingen hebben. Qurius is genoteerd aan Euronext Amsterdam sinds 1998. Voor meer informatie kijk op www.qurius.nl