Ingezonden persbericht



---



Nr. 98 Hilversum, 14 april 2011

FLUITSMA EN VAN TIJN LANCEREN SINGLE BIJ UPSIDE DOWN

Videoclip nu al op www.eo.nl/upsidedown

Zondag gaat de tv-serie Upside Down van start, een candid-programma waarin vier Downers zowel BN-ers als andere Nederlanders in de maling nemen. Vandaag, donderdag 14 april, ging de Upside Down single die de jongens samen met presentatrice Mirjam Bouwman inzongen, in première. Topduo Eric van Tijn en Jochem Fluitsma tekenden voor de productie ervan. De live-gezongen première vond plaats in de radioshow van Giel Beelen op 3FM. Gezien de reacties was het direct een groot succes. Zo was het binnen no time een trending topic op twitter. De single is te downloaden op www.eo.nl/upsidedown.

Het candid camera programma UPSIDE DOWN was dé hit van TVLab 2010 dat in september op Nederland 3 werd uitgezonden. Vanaf zondag 17 april wordt het tv-programma met downers Sjoerd, Michiel, Rick en Rutger zes weken lang rond 21.50 uur uitgezonden bij de EO op Nederland 3.

Over aflevering 1
Hoe zou jij reageren als tijdens een fotoshoot de fotograaf wordt weggeroepen en jou ineens achterlaat met zijn Down-neefje en z'n vriendje? Jongens die het hele huis onveilig maken en jou tot het uiterste drijven? Het overkomt acteur en presentator Sebastiaan Labrie. En stel je voor, je bent lekker aan het lunchen in dat leuke restaurantje en wordt ineens geconfronteerd met de meest onsmakelijke geluiden. Telkens als jij een slok of hap neemt, vliegen de meest gênante boeren en winden je om de oren. En iedereen denkt dat jij het hebt gedaan....!


---

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht