Ingezonden persbericht


Feest bij Autobedrijf Van der Vleuten in Waspik
Van der Vleuten sluit zich aan bij AD Autobedrijf en viert veertigjarig bestaan

Oosterhout, 14 april 2011 - Autobedrijf Van der Vleuten in Waspik sluit zich aan bij de internationale garageformule van AD Autobedrijf. Bovendien bestaat het bedrijf in 2011 veertig jaar. Een heuglijk feit dat wordt gevierd met diverse speciale acties, waaronder een kentekenloterij die op 1 april van start is gegaan. Ook de open dag op 28 mei 2011 staat in het teken van het jubileum. Op die dag - en de maanden erna - maken klanten van Van der Vleuten kans op prachtige prijzen. Daarnaast organiseert het autobedrijf een actie met de vijf grootste sportverenigingen in Waspik: VV Waspik, The White Boys, Atak 55, Witte Ster en TV Waesbeeck.

AD Autobedrijf heeft een netwerk met ruim 4.600 bedrijven in vijftien landen. Ook de klanten van Van der Vleuten profiteren van scherpe prijzen door de gezamenlijke inkoopkracht van dit netwerk. Van der Vleuten kan rekenen op ondersteuning in ICT, marketing en technische trainingen. Waspik en de omliggende dorpen Raamsdonk, Raamsdonksveer, 's Gravenmoer, Dongen en Sprang-Capelle vormen het werkgebied van universeel autobedrijf Van der Vleuten. Klanten kunnen bij de garage terecht met elk merk auto. Daarnaast omvat Van der Vleuten de twee autoschadebedrijven ASN Carrera Waspik en ASN Evers Etten-Leur. Ook het volledig zelfstandig draaiende leasebedrijf Van der Vleuten Leasing valt onder Van der Vleuten.

Van der Vleuten is in 1971 opgericht. Het bedrijf heeft recent een nieuwe strategie bepaald. Hierin staan het leveren van kwaliteit, een goede opleiding voor de medewerkers, een hoog serviceniveau door 24x7 bereikbaarheid en complete mobiliteitsvoorziening centraal. Uiteraard verliest Van der Vleuten hierbij de goede prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog. Het bedrijf heeft ook plannen om in de toekomst een andere zichtlocatie te betrekken.

Ton van der Vleuten, directeur van autobedrijf Van der Vleuten: "2011 is voor ons autobedrijf een bijzonder jaar. We vieren ons veertigjarig jubileum met uiteenlopende acties voor onze klanten. Daar komt bij dat we door onze aansluiting bij AD Autobedrijf onze naam verbinden aan een internationaal netwerk. Met Aldoc Online van AD Autobedrijf kunnen we precies zien welke onderdelen op voorraad zijn en waar die zich bevinden. Klanten krijgen hun offerte nog sneller en wij kunnen werkzaamheden direct inplannen."

Van der Vleuten viert het jubileum ook samen met de vijf grootste sportverenigingen in Waspik. In drie weekenden in mei 2011 (13/14 mei, 20/21 mei en 27/28 mei) kunnen leden van de verenigingen hun krachten meten in een racesimulator op het terrein van Van der Vleuten aan de Schotse Hooglandersstraat 64 in Waspik. De gewonnen prijzen zijn bestemd voor de vereniging. Daarnaast krijgt de snelste deelnemer van iedere vereniging een jaar lang gratis BOVAG Pechhulp.

Veertig jaar autobedrijf Van der Vleuten
Een overzicht van de acties die Van der Vleuten organiseert naar aanleiding van zijn veertigjarig bestaan.
1 april 2011 - Start kentekenloterij. Alle auto's die voor onderhoud/reparatie in de werkplaats zijn geweest, komen in aanmerking voor spetterende prijzen. Deze winnaars worden op de volgende data bekendgemaakt: 28 mei 2011 - Open dag. Trekking winnaars weekend cabrio rijden en gratis verwijderen deuk. 24 juni 2011 - Trekking winnaar gratis airco reinigen 29 juli 2011 - Trekking winnaar 1 jaar BOVAG Pechhulp 26 augustus 2011 - Trekking winnaar tegoedbon slagerij Snels ter waarde van 35 euro 23 september 2011 - Trekking winnaar iPad
21 oktober 2011 - Trekking winnaar tanktegoed Texaco Waspik ter waarde van 35 euro 18 november 2011 - Trekking winnaar vijftig procent korting op arbeidskosten bij Van der Vleuten 19 december 2011 - Trekking winnaar tegoedbon juwelier Puur Waalwijk ter waarde van 200 euro

Over AD Autobedrijf
Het AD Autobedrijf is de eigen, unieke internationale garageformule van AutoDistribution. Het centrale uitgangspunt is het leveren van professionele service door professionele medewerkers waarbij de klant centraal staat. AD Autobedrijven zijn zelfstandig, maar kunnen beschikken over ondersteuning op de terreinen marketing, ICT, training en logistiek van de AD-organisatie. Uniek is bijvoorbeeld de internationale reparatiegarantie van maar liefst 24 maanden op onderdelen en uurloon. Geen enkele andere garageformule biedt deze garantie. Voor meer informatie: www.adautobedrijf.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht