Hyves en BonGo starten actie ter promotie elektrische scooters


Amsterdam, 20110414 -- Vandaag 14 maart start de landelijke promotieactie van BonGo Innovations onder de hyves goldmembers. Via de speciale pagina www.bongowebshop.nl/hyves kunnen Hyvers een unieke elektrische Benda Hyves scooter bestellen. Alleen de goldmembers krijgen een kortingscode toegezonden ter waarde van bijna € 500,- .

De verkoop van elektrische scooters is begonnen aan een opmars.
Volgens het bureau VWE is het aandeel elektrische scooters, in 2010, 4% van het totaal aan scooters wat op benzine rijdt. Het marktaandeel van elektrische scooters was in april in het jaar 2009 2,5%, terwijl het marktaandeel van elektrische scooters, in september 2010, maar liefst 6,4% is geworden.  De verkoop van elektrische scooters is duidelijk stijgende, en de prognose voor 2011 ligt op rond de 10% van het totaal aantal verkochte scooters.

Het merk BENDA (opgericht in 1996)
Benda Scooters is met een jaarlijkse productiecapaciteit van 75.000 scooters een middelgrootte scooterproducent. BENDA heeft haar focus gericht op de Europese markt. Met de nieuwe modellen loopt BENDA qua vormgeving en afwerking absoluut voorop. Op kwaliteitsniveau is BENDA in 2010 door het tijdschrift GTweewieler als beste getest in een uitvoerig testtraject. BENDA is met BonGo Innovations een langdurig contract aangegaan.

Over BonGo Innovations:
BonGo Innovations BV is opgericht door een enthousiaste club eigenwijze ondernemers.
Bij BonGo draait het om duurzame mobiliteit.
Onze producten zijn innovatief en worden o.a. in samenwerking met de Universiteit Twente ontwikkeld op maatschappelijk verantwoorde wijze. Grotendeels vindt de assemblage in China plaats, waar BonGo Innovations tevens haar eigen kantoor heeft gevestigd.

BonGo Innovations heeft een brede kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en vermarkten van duurzame producten en diensten. Vanuit deze ervaring zijn wij niet alleen in staat producten uit onze webshop te leveren, maar ook ervaren genoeg om mee te denken over duurzame mobiliteitsoplossingen. Meer informatie over BonGo Innovations vindt u op www.bongo-innovations.com

BonGo Innovations