Woonmagazine presenteert zomerse selectie uit INhouse collectie


Etten-Leur, 20110414 -- De nieuwste editie van het Woonmagazine is uit. Het uitgebreide Woonmagazine plaatst de actuele collectie meubelen van INhouse voor het voetlicht. De INhouse collectie omvat leuke en betaalbare meubelen die fraai gepresenteerd worden in diverse eigentijdse en lifestyle formules. Met de INhouse collectie kan iedereen slagen voor een aantrekkelijke prijs.

Het succes van de eerdere edities van het Woonmagazine geeft aan dat het blad voorziet in een behoefte. Het Woonmagazine is dan ook aantrekkelijk opgemaakt en inspireert de lezer tot nieuwe woonideeën. De verrassende combinaties van meubelen, accessoires en kleuren dagen uit om eens met frisse ogen naar het eigen interieur te kijken.

Natuurlijk is het onmogelijk om in het Woonmagazine de gehele collectie op te nemen. Wie echt alles wil zien, is altijd welkom in een van de vele showrooms waar de INhouse collectie wordt gepresenteerd. De lezers kunnen via de dealerslijst van www.in-house.nl een showroom bij hen in de buurt vinden. De ervaren woonadviseurs staan paraat om alle vragen over de collectie van INhouse te beantwoorden.

De zomerse editie 2011 van het Woonmagazine is vrij verkrijgbaar bij de aangesloten ondernemers.





IMG