Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Stichting PAN - Poppodium Doornroosje

Deelnemers van de 25ste Roos van Nijmegen bekend
De demo's zijn beluisterd. Het oordeel is geveld. Uit de 30 inschrijvingen heeft de demojury de volgende 9 acts geselecteerd voor de voorrondes:
- Kayser Karel

- Bullhammers

- Skandaal

- At Zero

- Songs of Aran

- Judas Wolf

- Ash one

- Evenwicht

- Check Mate

Deze acts zullen verdeeld over 3 voorrondes strijden voor een plek in Finale. De voorrondes zullen op drie aansluitende donderdagen, 14, 21 en 28 april, plaatsvinden in Merleyn.

Tijdens de voorrondes zal een professionele jury 3 bands selecteren die doorgaan naar de finale op 2 juni in Poppodium Doornroosje. De vierde finalist wordt gekozen door het publiek. De band met de meeste stemmen krijgt een wildcard en kan in de finale alsnog meedingen naar ons ramvolle prijzen pakket.


1e prijs: drie dagen studiotijd voor een complete demo of single productie bij Bigmouth Music, mastering van je opnamen bij Goldsoundz Mastering en een professionele videoclip geschoten door Younique Film.
2e prijs: een waardebon van Stockenhof muziek ter waarde van ¤ 250,-.
3e prijs: een waarde bon van 24|7 store ter waarde van ¤100,-. De publieksprijs: is een fotoshoot door Take Two Communication.

Bovendien gaat de winnaar van de Roos van Nijmegen de strijd aan voor de Gesel van Gelderland. Als ze deze, net als eerdere winnaars The Cohens en Bandito, ook weten te winnen, mogen ze in het jaar daarop aantreden bij de SENA Performers POPnl Awards in de Melkweg in Amsterdam

Noot voor redactie (