Ingezonden persbericht


Persbericht

Samenwerking Vos Food en camping Geversduin

Op dinsdag 29 maart is het officiële samenwerkingscontract getekend tussen Vos Food en Kennemer Duincamping Geversduin. Deze vernieuwde samenwerking zorgt voor een versterking van de natuurlijke uitstraling die de camping hoog in het vaandel heeft staan. Naast biologische, allergievrije en fair trade producten in het schap, zult u deze producten ook op uw bord terug vinden.

Wouter Vos draait al jaren de horeca (snackbar en eetcafé) en supermarkt op camping Geversduin. Dat deed hij voorheen voor Haer Zomermarkten B.V. Vorig jaar nam hij de zaak al over onder de naam Vos Food, maar vanaf dit seizoen staat het contract ook op naam van Vos Food en is het jaar goed begonnen met o.a. een prachtige, vernieuwde broodjeshoek. Een spannend maar goed gevoel. De aanpassingen die intussen in volle gang zijn, zullen aansluiten op de visie van de camping in het kader "Genieten? Natuurlijk!" . Zo zal er meer gewerkt worden met lokale en biologische producten, zal de supermarkt een grote verandering ondergaan in zijn uitstraling en wordt de service naar u als gast verhoogd door het verruimen van de openingstijden.

v.l.n.r. Frank van Vught (Campingmanager Geversduin), Willemieke de Waal (Algemeen manager de Kennemer Duincampings), Wouter Vos (Vosfood)

De camping is blij met de ondernemerszin van Wouter. 'Hij heeft goede nieuwe ideeën die goed passen bij de visie en sfeer op de camping' aldus camping manager Frank van Vught.

Benieuwd? Neem een kijkje op www.vosfood.nl en kom langs!