Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Air Miles App in de lucht

Hoofddorp, 14 april - Goed nieuws voor Air Miles spaarders met een iPhone, Blackberry® of Android(TM)-toestel. Air Miles heeft voor hen een App ontwikkeld, met alle voordelen van dien. Zo weten spaarders in de winkel of thuis op de bank meteen of ze over genoeg saldo beschikken voor een mooi cadeau of leuk uitje. Nederlands grootste en bekendste loyaltyprogramma is het eerste in die markt met een eigen App. De App is vanaf vandaag te downloaden door spaarders met een iPhone of Adroid(TM)-toestel. De App zal ook spoedig beschikbaar zijn voor Blackberry®- gebruikers.

Behalve een update van het Air Miles saldo geeft de Air Miles App een duidelijk overzicht van de actuele spaar- en inwisselaanbiedingen. En waar spaarders, in de nabije omgeving, hun Air Miles kunnen sparen en inwisselen. Het is bovendien mogelijk om de route naar de gewenste locatie te plannen.

Automatisch Bonus Miles sparen
Een andere handige feature binnen de App is dat men automatisch kan sparen voor Bonus Miles aanbiedingen. De spaarder kan met de App de Bonus Miles aanbiedingen activeren en hoeft na deze handeling geen Bonus Miles coupons meer mee te nemen naar de winkel. Als eenmaal voldaan is aan de actievoorwaarden, worden de Bonus Miles na de actieperiode automatisch bijgeboekt. "Met deze App bieden wij onze spaarders nog meer gemak bij het sparen en inwisselen van hun Air Miles", verklaart Erik van Essen, Algemeen Directeur van Air Miles. "Air Miles heeft met de lancering van de Air Miles App een belangrijk nieuw kanaal aangeboord voor het programma, met zowel grote voordelen voor onze spaarders als voor onze partners. Het aantal smartphones in Nederland kent dubbele groeicijfers, en een aanwezigheid van Air Miles hierop biedt allerlei mogelijkheden om spaarders ongeacht hun locatie van dienst te zijn met bijvoorbeeld programma-informatie en relevante aanbiedingen. Deze versie is uiteraard p as het begin. Wij zullen de App gaan doorontwikkelen en het aantal functionaliteiten zal worden uitgebreid. Met de sterke groei van smartphones verwachten wij dat de App een van de belangrijkste contactkanalen van Air Miles gaat worden, op termijn wellicht nog belangrijker dan de website. Vandaar dat wij met de App ook meteen inzetten op de drie grootste smartphoneplatformen."

Spaarders met een iPhone of Android(TM) -toestel kunnen de Air Miles App - ontwikkeld door Service2Media - downloaden in hun Appstore, door te zoeken op Air Miles. De Air Miles App kan ook ieder moment beschikbaar zijn in App World van BlackBerry®. Om de Bonus Miles aanbiedingen te activeren en het Air Miles saldo inzichtelijk te krijgen, logt de spaarder eenmalig in met het 9-cijferige kaartnummer. Daarna zijn alle voordelen van Air Miles altijd en overal in een handomdraai inzichtelijk.

//Einde persbericht//