Ingezonden persbericht


Andelst, april 2011

PERSBERICHT

ACSI Kampeerreizen best gewaardeerde touroperator van Nederland

ACSI Kampeerreizen heeft woensdag de Zoover Award voor 'Beste Aanbieder Campingvakanties' gewonnen. Meer dan 100.000 consumenten stemden en gaven ACSI Kampeerreizen de hoogste cijfers. De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde organisaties in de reisbranche en zijn sinds twee jaar uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing.

Stemmers gaven ACSI Kampeerreizen gemiddeld een 8,2. Directeur Ramon van Reine is trots op de hoge waardering van vakantiegangers. "Hieruit blijkt dat onze kampeerreizen goed georganiseerd zijn en dat onze gasten niets tekort komen. We doen er immers alles aan om het ze zo goed mogelijk naar de zin te maken tijdens hun vakantie en we besteden de grootste zorg aan onze reizen. Ik ben blij om te merken dat we daarin goed geslaagd zijn."

ACSI Kampeerreizen is al ruim 25 jaar een succesvolle touroperator en organiseert en begeleidt 42 groepsreizen op verschillende continenten. Er zijn diverse reissoorten voor caravan, camper of met alleen de auto. De reizen onderscheiden zich door de deskundige begeleiding, het handige routeboek en de verrassende excursies.

ACSI Kampeerreizen heeft dan ook een trouwe schare tevreden klanten. Veel van hen gaan ieder jaar mee met de kwaliteitsreizen van de touroperator. Dit jaar bracht ACSI Kampeerreizen nieuwe themareizen op de markt zoals een fietsreis langs de Donau en de Bodensee, een reis naar de grootste Schotse taptoe (Royal Edinburgh Military Tattoo) en de Highland Games en een wijnreis naar Hongarije.

Voor meer informatie: www.acsireizen.nl

***einde persbericht***

Noot voor de redactie,