Gemeente Tilburg

20ste editie Competitie 'Buiten Bedrijf' gestart

71 teams doen mee aan de jubileumeditie

Dé sportuitdaging voor Tilburgse bedrijven en instellingen, de Competitie 'Buiten Bedrijf' is gisterenavond voor de 20ste keer gestart. Medewerkers van zestig deelnemende bedrijven kunnen zich uitleven in vijf verschillende sporten: badminton, volleybal, tennis en veld- en zaalvoetbal.

Voor de editie van 2011 hebben zich 71 teams ingeschreven:
- 36 zaalvoetbalteams

- 6 veldvoetbalteams

- 10 badmintonteams

- 10 volleybalteams

- 9 tennisteams

De jubileumeditie van de Competitie 'Buiten Bedrijf' belooft dus in 2011 een bruisende competitie te worden! Gisteren werd in T-Kwadraat de eerste wedstrijd van de Zaalvoetbalcompetitie gespeeld. De overige competities beginnen in mei. Het speelschema en de uitslagen van de competities zijn te vinden op www.sportintilburg.nl/cbb. Nieuw: veldvoetbal (7 tegen 7)
Speciaal voor de jubileumeditie is er een vijfde competitie toegevoegd: veldvoetbal. De wedstrijden worden gespeeld bij de geheel vernieuwde voorzieningen van V.V. ZIGO. Het veld is gemaakt van de laatste generatie kunstgras waarop het maken van slidings geen probleem is. Op een half voetbalveld spelen teams bestaande uit 7 personen tegen elkaar. Dit persbericht beschrijft activiteiten die horen bij de uitvoering van eerder vastgesteld beleid.