Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eurocamp wint Zoover Award

Amersfoort, 14 april 2011 - Gisteren was het weer zover: de uitreiking van de jaarlijkse Zoover Awards, één van de meest toonaangevende verkiezingen binnen de reisbranche. Dit jaar werden er in 22 verschillende categorieën awards uitgereikt. Meer dan 100.000 consumenten brachten online een stem uit en bepaalden zo welke reisorganisaties in de prijzen vielen. Eurocamp ontving een award voor populairste aanbieder in de categorie Campingvakanties. Tijdens de award-ceremonie in Bilthoven ontving Liesbeth de Groot, brandmanager Eurocamp, vol trots het beeldje uit handen van de algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman. Eerder dit jaar won Eurocamp de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2011 Award.

Innovatief en betrouwbaar

De campings van Eurocamp zijn met speciale aandacht voor comfort, omgeving en kampeerplezier geschikt voor een onbezorgde vakantie voor het hele gezin. Naast kindvriendelijke campings biedt Eurocamp voordelige tarieven, waardoor een campingvakantie met het hele gezin nog aantrekkelijker wordt. Ook Glamping-liefhebbers kiezen massaal voor Eurocamp vanwege het ruime aanbod luxe stacaravans, zoals de Loft, Premier, Sunlight en de populaire Safaritent. Daarnaast introduceerde Eurocamp onlangs "Citycamping", waarbij een bezoek aan een Europese droomstad moeiteloos te combineren is met een luxe campingvakantie. Eurocamp constateert voor 2011 een grote toename in het aantal boekingen van luxe accommodaties.

Over Eurocamp
Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op ruim 160 bestemmingen in Europa. Er wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent een luxe Safaritent of een Chalet met een overdekt terras. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop. Eurocamp kent geen verplichte aankomstdagen of minimum verblijf. De bestemmingen kunnen onbeperkt gecombineerd worden. Op alle Europese campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis. Voor tieners biedt Eurocamp het programma Base: internationale animatie. Daarnaast biedt Eurocamp ook vakanties aan in de Verenigde Staten en werkt daarbij samen met de Amerikaanse kampeerspecialist KOA. Gasten verblijven dan in houten kabins of lodges. Voor meer informatie: www.eurocamp.nl/ www.petitparadis.nl.