Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

()

Zoover Award voor See America: VS populairste vliegvakantieland buiten EU

Reeuwijk, 14 april 2011 - Gisteren heeft Zoover bekend gemaakt dat de Verenigde Staten het populairste vliegvakantieland buiten de EU zijn. Dat blijkt uit onderzoek dat Zoover heeft uitgevoerd onder meer dan 100.000 reisliefhebbers. Peter de Jonge, voorzitter van See America, nam de Zoover Award gisteren in ontvangst tijdens het 'Winner Only Event'.

Via www.zooverawards.nl kon de consument gedurende een paar maanden binnen 22 categorieën aangeven welke bestemming of reisorganisatie volgens hen het populairste en het beste is. See America is blij verrast met deze publieksprijs. "Dat de Verenigde Staten in de lift zit als populaire vakantiebestemmingen wisten we, maar dat het zo snel zou gaan is een positieve verrassing", aldus Peter de Jonge.

Voor de komende periode heeft See America nog een aantal acties op de planning staan om de promotie van reizen naar de USA voort te zetten. Interactie staat daarbij centraal. Zo volgt er binnenkort op www.seeamerica.nl een 'reisverhalen-campagne' waarin de consument de hoofdrol speelt, worden de social media platforms verder uitgebreid, gaat er een Google Adwords campagne van start om het webbezoek te vergroten en wordt er een interactieve workshop georganiseerd voor reisprofessionals.

Over See America

Stichting See America is een onafhankelijke, non-profit organisatie, die zich richt op de promotie van toerisme naar de Verenigde Staten. Het doel is: zoveel mogelijk Nederlanders enthousiasmeren om een bezoek te brengen aan het land van de ongekende mogelijkheden! Daarnaast is See America er om de reiswereld te woord te staan, informatie te verstrekken en het product 'Verenigde Staten' onder de aandacht te brengen van de reisagenten. See America wordt in haar activiteiten gesteund door haar leden: Nederlandse touroperators, vliegtuigmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, hotels en uiteraard Amerikaanse bestemmingen, TIA (Travel Industry Association of America), de Amerikaanse Ambassade en het Amerikaanse Consulaat.

Voor meer informatie kijk op www.seeamerica.nl

()

()

()

###

Noot voor de redactie (