Gemeente Leudal


Nieuws

Vierde Uit&Thuis-magazine met uitgebreide Leudal-kalender

De vierde editie van het promotiemagazine Uit&Thuis in Leudal wordt vanaf vrijdag 15 april aanstaande huis-aan-huis verspreid bij 16.000 adressen in Leudal. Het kleurrijke magazine, dat verschijnt in een oplage van 25.000 exemplaren, staat boordevol nieuws, wetenswaardigheden en ondernemersinformatie.
Dit jaar is het magazine uitgebreid met een
Leudal-activiteitenkalender. Ook de website www.uitenthuisinleudal.nl wordt vernieuwd. Zo kunnen verenigingen, ondernemers en organisaties vanaf nu zelf evenementen en activiteiten direct op de site plaatsen, inclusief foto!

Uit & Thuis in Leudal Ondernemers Platform Leudal (OPL), Stichting Natuurlijk Leudal (SNL) en de gemeente Leudal presenteren het vierde Uit&Thuis Magazine op donderdag 14 april aanstaande in het Bezoekerscentrum Leudal.

Dit is tevens de opmaat voor verdere professionalisering van de Leudalpromotie. Wethouder Vogels licht de nieuwe ontwikkelingen rondom de Leudal-promotie toe, waaronder de plaatsing van toeristisch-recreatieve informatiezuilen in de loop van dit jaar.

De Werkgroep Promotie van Leudal - al vier jaar actief met enthousiastelingen van OPL en SNL en ondersteund door de gemeente - heeft de ambitie om in de toekomst nog beter zichtbaar te maken wat Leudal te bieden heeft. Met nieuwe promotiemiddelen wil de werkgroep iedereen - zowel eigen inwoners als bezoekers - het hele jaar door informeren en enthousiasmeren voor Leudal.

Uit&Thuis in Leudal kan niet bestaan zonder inspirerende ondernemers, verenigingen en andere actievelingen in onze gemeente. Want zij zijn feitelijk de drijvende krachten achter Leudal-promotie. Dank gaat uit naar de vele ondernemers die Uit&Thuis een warm hart toedragen en naar de vele organisatoren en verenigingen die ons op de hoogte brachten van een overweldigende hoeveelheid activiteiten in Leudal.

De evenementenkalender en alle informatie is terug te vinden op de geactualiseerde website www.uitenthuisinleudal.nl. De magazines zijn verkrijgbaar op het gemeentehuis van Leudal in Heythuysen. Daarnaast ligt het bij de VVV-winkels en op tal van toeristische informatiepunten in en buiten onze regio. Wilt u extra exemplaren aanvragen? Dat kan. Stuur een email naar info@natuurlijkleudal.nl of naar c.schrurs@leudal.nl.