Hogeschool Windesheim

15 april open dag bij Windesheim

Persbericht, 7 april 2011

Wie wil weten wat Windesheim biedt aan voltijd hbo-opleidingen of meer wil weten over het Windesheim Honours College, is van harte welkom op de open dag op vrijdag 15 april van 13.00 - 17.00 uur. Bezoekers kunnen een voorlichtingsronde of workshop bijwonen, vragen stellen aan docenten en studenten, zich oriënteren op de informatiemarkten van de verschillende opleidingen en sfeer proeven. Op het onderwijs- en studentenplein in het hoofdgebouw kunnen de bezoekers van alles te weten komen over huisvesting, studentenverenigingen, studiebegeleiding, decanaat en nog veel meer. Ook een rondleiding behoort tot de mogelijkheden evenals het maken van een studiekeuzetest.

Meld je aan
Alle leerlingen die de open dag willen bezoeken, moeten zich vooraf aanmelden om hun persoonlijke programma samen te stellen. Dat programma, dat tevens hun entreebewijs is, ontvangen ze vervolgens per e-mail. Aanmelden kan via www.windesheim.nl/opendagen. Uiteraard zijn ook ouders/verzorgers van harte welkom. Zij hoeven zich niet aan te melden.

Meer informatie
Op de website www.windesheim.nl is meer te vinden over Windesheim en de open dag. Ook het Windesheim Informatiecentrum staat klaar om vragen te beantwoorden: tel. 0900 â 8899 (lokaal tarief), e-mail: info@windesheim.nl

Gratis met de bus
Het aantal parkeerplaatsen op de Campus is beperkt. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, rijden er op de open dag gratis Windesheimbussen tussen het NS-station (uitgang Zuid) en de hogeschool.