Haagse Hogeschool


Open Dag bij De Haagse Hogeschool vestiging Zoetermeer

Het is dichterbij dan je denkt: in september start het studiejaar 2011-2012 alweer. Voor veel middelbare scholieren en mbo-studenten is de periode aangebroken zich te gaan oriënteren op een vervolgopleiding. Om hen op weg te helpen is er op vrijdag 15 april weer een Open Dag bij De Haagse Hogeschool in Zoetermeer.

Tijdens de Open Dag van de Academie voor ICT & Media in Zoetermeer krijgen studenten een beeld van de opleidingen Informatica, Bedrijfskundige Informatica en Information Security Management. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de minor â3D-engine- en gamedesignâ en de leerlijn âEnterprize', waarbij studenten al tijdens de bachelorfase hun eigen onderneming kunnen opzetten.

Kleinschaligheid, praktijkgerichtheid en pioniersgeest zijn de kernwoorden die bij de hbo-opleidingen in Zoetermeer passen. De band tussen studenten en docenten is zeer persoonlijk. Dit zorgt ervoor dat studenten aan de slag gaan en meepraten over de inhoud van het studieprogramma. Studenten en docenten zetten je aan het denken over je toekomst.

De Open Dag in Zoetermeer vindt plaats van 16.00 â 19.30 uur op de Bredewater 24 in Zoetermeer. Ook onze vestigingen in Den Haag, Delft en de Laan van Poot hebben Open Dag op vrijdag 15 april. Het volledige programma en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag. Op deze interactieve website kunnen aankomende studenten hun eigen Open Dag plannen. Van de treinreis tot aan een rondleiding: alle activiteiten in het teken van (gaan) studeren aan De Haagse kunnen vooraf worden bekeken en geregeld.

NB: De eerstvolgende Open Dag is op vrijdag 17 juni 2011 van 16.00 â 19.30 uur.