Haagse Hogeschool


Open Dag bij De Haagse Hogeschool vestiging Laan van Poot

Het is dichterbij dan je denkt: in september start het studiejaar 2011-2012 alweer. Voor veel middelbare scholieren en mbo-studenten is de periode aangebroken zich te gaan oriënteren op een vervolgopleiding. Om hen op weg te helpen is er op vrijdag 15 april weer een Open Dag bij De Haagse Hogeschool aan de Laan van Poot.

Tijdens de Open Dag van de Academie voor Sportstudies maken aankomende studenten kennis met de sportieve opleidingen van De Haagse Hogeschool. Energieke en enthousiaste studenten en docenten staan de bezoekers te woord over hoe sportieve ambities in onze hbo-opleidingen vorm krijgen.

Een uitgebreid sportcomplex vormt de inspirerende omgeving waar de opleidingen HALO en Sportmanagement (Sport en bewegen) worden aangeboden. De HALO is Nederlands oudste Opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding en beschikt over een prachtige eigen locatie aan de Laan van Poot. In het gebouw zijn behalve gewone sportzalen ook bijzondere ruimtes: een sportzaal met klimwand, het wellness center en een multifunctioneel kunstgrascomplex met acht tennisbanen, verschillende sportvelden en een kunststof atletiekbaan. De opleiding Sportmanagement van De Haagse Hogeschool is uniek in Nederland, in die zin dat het grootste gedeelte van de opleiding onafhankelijk verloopt van de Opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding, terwijl deze studies op andere hogescholen veelal geïntegreerd zijn.

De Open Dag van de Academie voor Sportstudies vindt plaats van 16.00 â 19.30 uur op de Laan van Poot 363 te Den Haag. Ook onze vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Delft hebben Open Dag op vrijdag 15 april. Het volledige programma en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag. Op deze interactieve website kunnen aankomende studenten hun eigen Open Dag plannen. Van de treinreis tot aan een rondleiding: alle activiteiten in het teken van (gaan) studeren aan De Haagse kunnen vooraf worden bekeken en geregeld.

NB: De eerstvolgende Open Dag is op vrijdag 17 juni 2011 van 16.00 â 19.30 uur.