Provincie Drenthe

aansluiting A28

Afsluiting N34 tussen aansluiting Anloo/Annen en aansluiting A28

Vanaf vrijdag 15 april tot en met zondag 17 april 2011 voert de provincie Drenthe werkzaamheden uit op de N34 ter hoogte van Zuidlaren.

In verband met deze werkzaamheden moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de N34. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen:
* Vanaf vrijdag 15 april 18.00 uur tot zondag 17 april 24.00 uur wordt de N34 tussen de aansluiting Anloo/Annen en de aansluiting A28 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.
* Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.
* Vanaf verkeersplein Gieten zal het verkeer met bestemming Groningen worden geleid via de N33 en de A28. De N34 zal pas bij de aansluiting Anloo/Annen voor het verkeer worden afgesloten.
* Vanuit de richting Groningen zal het verkeer met bestemming Gieten/Emmen worden geleid via de A28 en N33. De aansluiting N34 vanaf de A28 wordt volledig afgesloten voor het verkeer.
* Voor het openbaar vervoer is een speciale regeling getroffen; de bussen blijven met begeleiding van verkeersregelaars grotendeels de gebruikelijke routes volgen.

De weersomstandigheden kunnen het tijdstip en/of de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer F.E. Hinrichs van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 53 91. U kunt ook http://www.verkeer.drenthe.nl/ raadplegen.